Screenshots

Description

Full koll på din trängselskatt! Med vår app får du push-notiser som påminner dej om du inte har betalat din trängselskatt i tid och du undviker att få tilläggsavgiften på 500 kronor. Du kan också köpa till en finfin tjänst "Automatisk påminnelse" och för endast 29kr i engångskostnad får du en påminnelse av självaste Transportstyrelsen innan sista betalningsdagen direkt till din e-post. Hur gött är inte det?

Appen skapar automatiskt fakturor (eller Beslut om trängselskatt som de egentligen heter) månadsvis och när du sen får fakturan (Beslut om trängselskatt) i din brevlåda markerar du i appen att den är mottagen och en vecka innan sista betalningsdag börjar appen skicka push-notiser dagligen till dej om du inte har betalt.

Du kan ha flera fordon i samma app. Inga problem att ha med hela vagnparken!

Om du köper "Automatisk påminnelse" kan du också snabbt och enkelt skicka en förfrågan till Transportstyrelsen om du saknar ett Beslut om trängselskatt.

I appen kan du ställa in vilken tid du vill ha push-notiserna och automatiskt justera datumet så att du ser sista betalningsdag istället för dagen betalningen måste vara registrerad hos Transportstyrelsen. Du kan också ställa in om du vill ha påminnelse kring de dagar fakturan (Beslut om trängselskatt) skall ha skickats ut.

Vi som producerat appen tar inget ansvar för att det är korrekt data som visas i appen. Du ansvarar själv för att fylla i rätt data och kontrollera all information. Transportstyrelsen är enligt förvaltningslagen skyldiga att svara på förfrågningar men vi som producerat appen kan inte garantera att Transportstyrelsen skickar svar och att de kommer fram i tid. Givetvis gör vi vårt yttersta för att appen ska fungera så bra som möjligt, för dej som användare.

Vi tar tacksamt emot tips och förslag på förbättringar till appen. Kontaktinformation och mer information hittar du på vår webbsida.

What's New

Version 1.0.1

Mindre fix för Iphone 5

Information

Seller
Fredrik Petersson
Size
581.6 KB
Category
Lifestyle
Compatibility
Requires iOS 8.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© New Media Design
Price
Free
In-App Purchases
  1. Automatisk påminnelse $2.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like