iPhone Screenshots

Description

Trees is een journalistieke zoektocht in de vorm van audio reportages, langs de verborgen waarheden van Nederland. Via de Trees-app sta je in contact met drie jonge journalisten, die van jouw input en informatie gebruik maken om antwoorden te vinden op de vragen en thema's die je bezig houden. Beluister hun wekelijkse reportages, hoor hoe de redactie en researchers te werk gaat, en draag zelf bij wanneer je nuttige leads voor ze hebt. Bij Trees wordt je als luisteraar gehoord.

In de Trees-app volg je het onderzoek op de voet en kun je nieuwe reportages direct beluisteren zodra één van de journalisten een update voor je heeft. Wanneer een onderzoek is afgerond, of doodloopt, start de redactie via de app een nieuwe onderzoeksthema op. Oudere thema's blijven via de app te beluisteren.

Trees is ook te volgen als seriële podcast, maar via deze speciale app heb je de meest intieme relatie met Trees. Je kunt vragen beantwoorden, je mening achterlaten en informatie inzenden. Bovendien kun je via de app letterlijk je stem laten horen door audioberichten voor de journalisten in te spreken.

What's New

Version 1.3.1

Treesgenoten, welkom bij de allereerste update!

In deze eerste update:
- Hebben we ervoor gezorgd dat je totaal off the grid kan gaan. Of in elk geval ervoor kan kiezen dat je tips en/of feedback niet in een uitzending terug te horen zijn.
- Voor diezelfde mensen (en ieder ander persoon die er benieuwd naar is) zijn links toegevoegd naar de privacy statement en FAQ.
- En verder zijn er dingen die onder 'diverse bugfixes' vallen, waarvan we zelf misschien ook niet meer de hele lijst weten. Maar wel fijn.

Information

Seller
VPRO Digitaal
Size
40.7 MB
Category
News
Compatibility
Requires iOS 9.3 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2018 VPRO & Human
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like