iPhone Screenshots

Description

Апликација за мобилно банкарство за клиенти на ТТК Банка АД Скопје Ви ги овозможува следните опции:
- Приказ на тековни сметки (преглед на состојба и промет)
- Приказ до картички (преглед на состојба, промет, резервации, недоспеани рати)
- Пристап до кредити (преглед на состојбата на Вашите кредити во банката)
- Пристап до депозити (преглед на состојбата на Вашите депозити во банката)
- Отворање на депозит
- Блокирање на изгубена картичка
- Реализирање на плаќања (ПП30 и ПП50 налози)
- Уплата на рата за кредит или кредитна картичка
- Плаќање на режиски трошоци
- Зачувување на шаблони
- Активирање и деактивирање на услиги (СМС известувања, Email известувања)
- Активирање и деактивирање на продуктот „Кусур Штедење“
- Аплицирање за кредит
- Аплицирање за картичка

и многу други опции.

Апликацијата е бесплатна за користење.

What's New

Version 1.0.6

Bug Fixed: Менувачница

Information

Seller
SEMOS D.O.O.
Size
19.5 MB
Category
Finance
Compatibility
Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
You must be at least 17 years old to download this app.
Unrestricted Web Access
Copyright
© 2014, TTK Banka A.D. Skopje
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like