Screenshots

Description

TV 7, Vizioni pozitiv i shqiptarëve është një kanal i ri dhe unik që përmban programe dhe filma frymëzues më shumë se cdo kanal tjetër. Mësime, filma për fëmijë e të rritur, dokumentarë, programe televizive dhe shërbesa.

Information

Seller
Daniel Marku
Size
31 MB
Category
Entertainment
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© tv7albania 2018
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like