iPhone Screenshots

Description

TV program svih televizijskih kanala koji se mogu gledati u Srbiji na jednom mestu.

Tačan program svih nacionalnih kanala (RTS, Prva, Pink, 02, Happy), kao i kablovskih (Fox Life, Fox Crime, AXN, TLC, Fox,...), filmskih (HBO, Cinemania, TV1000, Cinemax,...) i sportskih kanala (Sport Klub, Arena Sport, Eurosport), uz najave i preporuke zanimljivih filmova i emisija koje mislimo da vredi pogledati.

Aplikacija sadrži i TV program svih televizija koje su u SBB kablovskom sistemu, kao i u drugim kablovskim sistemima, uključujući N1, Top, Naša, Nova i Kopernikus, a takodje i regionalne kanale poput RT Vojvodine, OBN, HRT, RTRS, BN i lokalne poput Palme Plus.

Posebno su izdvojeni svi filmovi koji su na programu u toku dana, pre svega na filmskim kanalima HBO, Cinemax, Cinemania, TV1000, HBO Comedy, Cinestar, Diva, Fox Movies, MGM, Universal, pa nećete propustiti film koji ste želeli da gledate.

Kablovski kanali sa serijama poput Fox Life i Fox Crime, AMC, TLC, Pink Comedy, Fox, Sci Fi Channel, Pink 2, Prva Plus su takodje izlistani i njihov program takođe imate na dlanu.

Najvažniji sportski prenosi su na Sport klub kanalima, kao i Arena Sport kanalima, ali i na Eurosport, Motors, Extreme Channel, tako da ne morate više propustiti prenose koji vas interesuju ili dugo tražiti na kom kanalu možete gledati utakmicu.

Mislili smo i na najmladje, programi kanala sa crtanim filmovima su takođe izdvojeni. Listamo programe Baby TV, Boomerang, Pikaboo, Nickelodeon, Nick Jr, Mini Ultra, Minimax kanala.

Za sve emisije (filmove, serije, prenose utakmica,...) mozete dodati podsetnik tako da vas aplikacija 10 minuta pred početak emisije alarmira da je ne propustite. Podsetnike možete sami brisati ukoliko se predomislite pre početka emisije.

Kad se pojave novi kanali dodajemo i njihove programe u aplikaciju.

Bitno je da znate da u aplikaciji ne možete da gledate kanale, već samo možete videti aktuelan TV program svih kanala, satnicu za aktuelni i naredne dane.

What's New

Version 2.0

- dodat podsetnik. Mozete izabrati emisije koje zelite da gledate kako bi vas aplikacija podsetila 10 minuta pred emisiju da je ne propustite.
- male izmene dizajna, dodate ikonice
- ispravka sitnih bagova

Information

Seller
Djordje Djokic
Size
14.6 MB
Category
Entertainment
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2018 LimesSoft doo
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like