iPhone Screenshots

Description

Udheto është një platformë online e ndërtuar nga ARLO Travel, e themeluar në vitin 1999. Ne jemi zgjidhja ideale për të gjitha nevojat tuaja të udhëtimit. Së bashku me partnerët tanë globalë, ju ofrojmë shërbimet më cilësore në biletari, paketa turistike individuale dhe në grup si brenda dhe jashtë Shqipwrisë, pushimet tuaja dhe çdo kërkesë që plotëson udhëtimin tuaj.

Information

Seller
Ogert Hroni
Size
21.6 MB
Category
Travel
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Dart Marketing and Communication
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like