iPhone Screenshots

Description

Met de Veilig Vakwerk app is het doornemen van toolboxen en uitvoeren van werkplekinspecties een stuk gemakkelijker, dan met de papieren versies. Log in met de uitnodiging van je werkgever en ga direct aan de slag met de toolboxen of werkplekinspecties die voor je klaar staan. Bovendien kun je zelf actief meewerken aan een veilig(er)e werkomgeving. Dit doe je door een melding te maken en/of verbeteringen aan te dragen middels de functie incident melden. Alle informatie kan als naslagwerk altijd en overal middels de mobile app teruggekeken worden.
 
Het volgen van toolboxen bestaat uit het bestuderen van de inhoud, om vervolgens een aantal kennisvragen te beantwoorden. Een werkplekinspectie kan eenvoudig op iedere locatie doorgevoerd worden. Beoordeel stapsgewijs alle te inspecteren onderdelen op het digitale werkplekinspectieformulier. Is iets niet in orde? Dan kun je ter onderbouwing een opmerking plaatsen of direct een foto van de situatie maken en meesturen.
 
De Veilig Vakwerk app is ontwikkeld door FiftyTwoDegreesNorth B.V.
In samenwerking met CUMELA Nederland, STIGAS en bedrijven uit de CUMELA Sector

What's New

Version 1.2.0

Het is nu mogelijk om inspecties te ontvangen, waarvan de projecten nog zelf ingevuld kunnen worden. Zo is het nog wat makkelijker om inspecties in te plannen en uit te voeren. Hiervoor zijn er ook verbeteringen toegevoegd aan offline werken, mocht de internet verbinding tijdelijk wegvallen.

Information

Seller
FiftyTwoDegreesNorth B.V.
Size
30 MB
Category
Productivity
Compatibility
Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
Dutch
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© FiftyTwoDegreesNorth
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like