iPhone Screenshots

Description

Викни Такси е апликација која ги содржи сите броеви на такси компаните во Скопје. Освен нивното име, е прикажан и попустот што го нуди компанијата, фиксниот и/или мобилниот телефон.

Вградена е и опција наречена "таксиметар" која овозможува на корисникот да пресмета отприлика колку треба да му биде наплатено за патувањето базирано на тоа колку време се вози и колкав пат е поминат.

Апликацијата има и опција "Најбарани" која го брои вкупниот број на повици кон такси компаниите направени од страна на корисниците на Викни Такси преку апликацијата во периодот од Октомври 2013 до денес. Повиците се бројат постојано, но се освежуваат еднаш дневно.

Има можност за додавање на неколку омилени такси компании и нивно брзо повикување.

What's New

Version 1.1

* Bug fixes

Ratings and Reviews

Anton31kah10

Amazing app... I love it

I've been waiting for something like this for 2 years because I'm tired of getting lost not knowing numbers of taxi companies and ending up with the most expensive and stupid taxi company driven by drunk stupid drivers that insult, swear and then steal my money

Information

Seller
Gorjan Sukov
Size
20.7 MB
Category
Travel
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Macedonian
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Dimitar Jovanov
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like