Screenshots

Description

Deze app hoort bij een doekoffer over blaasinstrumenten vol leuke educatieve tools om kinderen van 6 à 8 jaar kennis te laten maken met de wondere wereld van fanfares en harmonies en ze meteen zin te doen krijgen in het bespelen van een blaasinstrument.

Met deze app ‘Van Toeten noch Blazen’ kan je verder blijven spelen en je eigen orkest laten klinken! Met de knoppen linksonder kun je het orkest starten, stoppen of eventjes pauzeren. Beslis zelf hoe luid elk instrument mag spelen door de rode knoppen onder elk instrument omhoog of omlaag te schuiven en maak zo je eigen mix! Het muziekstuk heeft 'Toot Toot' en werd geschreven door Bart Picqueur.

Vlamo en ImpressantPlus sloegen de handen in elkaar voor de ontwikkeling van deze doekoffer die kan gebruikt worden in de lagere scholen, de muziekacademies en de HaFaBra-verenigingen.

Een groot speldoek illustreert het verhaal over 'De Hinkende Harmonie' dat het begin vormt van een groot harmonieavontuur.

Aan de hand van het verhaal en de materialen in de doekoffer ontdekken de kinderen van 6 à 8 jaar een rijke instrumentenfamilie: de blaasinstrumenten. Trompet, saxofoon, klarinet, tuba, piccolo en trombone; ze hebben elk hun speeltechniek, klankkleur en klinken geweldig in groep.

De kinderen zullen zelf harmonieorkest spelen in de klas. Want het gaat er vooral om dat kinderen merken dat het erg leuk is een instrument te bespelen, maar nog zoveel leuker om met andere mensen (jong en oud) in een harmonieorkest of fanfare te spelen.

What’s New

Version 1.1

This version sets the 'DisallowOverscroll' to true. That is the only change in this version.

Information

Seller
Eps & Kaas CVBA
Size
31.6 MB
Category
Education
Compatibility
Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2014 Vlamo
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like