Screenshots

Description

De app geeft u toegang tot alle journalistiek van de Volkskrant op uw iPhone, altijd urgent en actueel. Of tot de Volkskrant Editie, liefdevol vormgegeven voor uw iPad. De beste journalistiek nu ook het mooist gebracht.

Op uw iPhone scrollt u handig van sectie naar sectie en bladert u eenvoudig door het laatste nieuws van de dag en de beste achtergrondartikelen. Via menuknoppen vindt u de meest recente en best gelezen stukken makkelijk terug. Indien u wilt, houden notificaties u op de hoogte van de belangrijkste gebeurtenissen.

Op uw iPad heeft u met de Volkskrant Editie de beste lees, kijk en luisterervaring. Met nieuws en achtergrondverhalen, mooie fotografie, video’s waar je wijzer van wordt, overzichtelijke graphics en podcasts die dieper graven. U kunt de Volkskrant Editie ook automatisch laten downloaden zodat u direct kunt beginnen met lezen, zelfs als u later geen internetverbinding meer heeft. Indien gewenst kunt u hier de Volkskrant ook lezen in de vertrouwde opmaak van de papieren krant.

De Volkskrant-app is gratis te downloaden. Zonder abonnement kunt u op uw iPhone maandelijks een beperkt aantal artikelen lezen of op uw iPad door de Volkskrant Editie bladeren. Met de meeste Volkskrant-abonnementen krijgt u volledige toegang tot de app.

U kunt in de app kiezen voor een abonnement via de App Store. Dit kost €3,49 per week en de eerste twee weken ontvangt u gratis. Een abonnement via de App Store wordt automatisch verlengd. Deze automatische verlenging kan tot 24 uur voor het aflopen van de abonnementsperiode worden stopgezet. Ga daarvoor op uw iPad of iPhone naar Instellingen > iTunes en App Store > klik op uw Apple ID > Toon Apple ID > Beheer abonnementen.

Onze gebruiksvoorwaarden en privacy statement vindt u op https://www.persgroep.nl/privacy

What's New

Version 5.1.0

In deze update hebben we diverse foutoplossingen en visuele verbeteringen doorgevoerd.
Graag ontvangen we uw feedback via het menu in de app.

Ratings and Reviews

2.9 out of 5
9 Ratings
9 Ratings
Lundunren

Waarom opeens die beperkingen?

“Een beperkt aantal artikelen per maand.” Geloof het niet. Je krijgt zeven artikelen en dan is het op. Inmiddels al twee maanden lang en waarschijnlijk voor altijd. Waarom??? De andere app (De Volkskrant Krant) kost geld. Dat snap ik. Maar deze app? Het was toch altijd alleen maar voor de hoofdartikelen. Om een beetje bij te blijven als Nederlander in het buitenland. Kan zelfs dat niet meer gratis?

P.S.: Als je de app verwijdert en dan meteen weer download, dan krijg je weer zeven artikelen. Dus dat doe ik nu maar iedere ochtend. Grappig ook dat deze app je wel elke dag “notifications” blijft sturen ook als je geen toegang meer hebt tot de artikelen. Misschien moet ik de Volkskrant daar geld voor in rekening brengen als ze me meer dan zeven notificaties sturen? Wat een onzin! Maak de app gratis of geef ons een aantal artikelen per dag.

gijs!75

Verschrikkelijk

Wat een achteruitgang. Geen pijl op te trekken hoe het nieuws in deze nieuwe versie is georganiseerd. Een soort loterij van artikelen. En nu daar ook een betaalmuur tussen zetten? Toedeledoki en delete die app! Geen online verkeer, geen advertentie inkomsten, geen baan voor de journalisten ... en dan maar afvragen waar toch aan ligt. Jongens, jullie zijn het bewijs dat de babyboomers echt niet meer relevant zijn. De groeten.

Event manager

Fantastic

Wat een top update van de app. Schitterend.

Information

Seller
de Persgroep Publishing
Size
141.6 MB
Category
News
Compatibility
Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
Dutch
Age Rating
Rated 12+ for the following:
Infrequent/Mild Realistic Violence
Copyright
© De Persgroep Nederland
Price
Free
In-App Purchases
  1. Volkskrant Digitaal $3.49

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like