Screenshots

Description

Trimite bani prietenilor cu cel mai rapid money transfer din România! Descărcă aplicația și faci instant transferuri bancare pe orice card, fără comision. Nonstop, la orice oră din zi și noapte. Cea mai simplă și ieftină metodă de a împărți notă de plată!

De ce să-ți instalezi Volt?

- Scapi de grija banilor cash!
Cu Volt, e simplu să împarți nota cu prietenii, chiar și când nimeni nu are cash. Faci transferuri bancare (sau interbancare) care nu durează mai mult de câteva clipe, iar banii tăi ajung instant, indiferent de ziua sau ora la care îi trimiți. Crează-ți un cont doar cu cardul și nr-ul de telefon și poți trimite bani către orice card din țară imediat!

- Transferuri bancare NON STOP. Chiar și în weekend!
Nu mai depinzi de programul de la bancă. Cu Volt trimiți bani instant online, de pe telefon, 24/7, 365 de zile pe an. Urgent, oricând și oriunde în România. Dă skip cozii de la bancă sau de la poștă pentru totdeauna!

- FĂRĂ COMISION până la 500 lei/lună
Ai transferuri gratuite de până la 500 lei în fiecare lună. Când treci de 500 lei, doar cine trimite bani plătește 1% din suma trimisă, fără alte taxe sau surprize ascunse. Suma ajunge întreagă la destinatar mereu!

- Transferuri interbancare simple ca bună ziua
Prietenul care ți-a plătit prânzul când nu aveai bani cash are cardul la altă bancă? Nicio problemă! Cu Volt transferurile interbancare sunt la fel de simple ca orice altă tranzacție. Nu sunt necesare alte date față de un transfer normal, nu ai comisioane în plus, iar banii ajung la fel de repede de la o bancă la alta!

- Trimiți de pe card în siguranță, prin telefon
Cardul tău e validat prin cele mai sigure sisteme de securitate de la Visa și Mastercard, iar datele tale bancare sunt procesate prin serviciul de siguranță Romcard. Fiecare tranzacție este 100% sigură, exact cum te-ai obișnuit la bancă!

- Poți să ceri bani fără stres
Cu Volt poți să ceri plăți într-un mod mai cool. Un prieten a uitat să-ți dea înapoi banii de pizza? Trimite-i o notificare, amintiți-vă momentul împărțit și gata! Urmărește istoricul tranzacțiilor și ești mereu în controlul banilor tăi.

- Nu mai trebuie să ții minte coduri de 10 sau 14 cifre
Cu Volt poți adăuga cardurile tale personale sau pe cele ale prietenilor cărora vrei să le trimiți bani, exact ca într-o agendă telefonică. Poți păstra numerele de card, pentru ca transferurile tale viitoare să fie mult mai rapide: doar selectezi și transferi!


- Rapid, super ușor, sigur și cool. Definiția unui transfer bancar cu Volt!

Termeni și conditii:
https://www.volt.ro/termeni-si-conditii

What's New

Version 1.6

New:
- added support for Visa cards
- iOS push notifications
- Volt Contacts
Fixes:
- Minor UX/UI fixes

Bugfixes:
- some Ux/UI fixes

Information

Seller
Volt Finance SRL
Size
34 MB
Category
Finance
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
You must be at least 17 years old to download this app.
Unrestricted Web Access
Copyright
© Volt Finance SRL
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like