Screenshots

Description

Warsteiner is altijd al eigenwijs bier geweest. Bier dat het verschil maakt.
Met deze app scan je het Warsteiner logo op jouw bierviltje om in een Augmented Reality omgeving thuis te kunnen ervaren hoe je de perfecte Warsteiner vanuit de fles inschenkt.
Een Warsteiner ober verschijnt in Augmented Reality op jouw tafel en legt uit hoe je zelf thuis de perfecte Warsteiner inschenkt. Warsteiner neemt het inschenkritueel zeer serieus wat uit de inschenkvideo in deze app zal blijken.

Augmented Tulpglas Experience
Een Warsteiner ober verschijnt in Augmented Reality op jouw tafel en legt uit hoe je zelf thuis de perfecte Warsteiner inschenkt. Warsteiner neemt het inschenkritueel zeer serieus wat uit de inschenkvideo in deze app zal blijken.

Inschenkvideo
Ontdek in 1 minuut hoe je in 5 stappen de perfecte Warsteiner thuis inschenkt.

Speel samen het Spin the Bottle spel
Deze app heeft ook een Augmented Reality Spin the Bottle spel. De Warsteiner bierfles gaat ronddraaien en stopt at random. Aan jou om er een leuk spelelement bij te bedenken.

TV commercial
Check de commercial waarin duidelijk wordt waarom Warsteiner Het Verschil maakt!

Webshop
Met deze button kom je op de Warsteiner webshop waar je onder anderen merchandise, geschenken en glazen kunt bestellen.

Brouwerijbezoek
In meer dan zestig landen kun je Warsteiner drinken, maar er is maar één plek ter wereld waar je kunt zien hoe ons premium pilsener wordt gebrouwen. Ontdek het zelf. Kom naar Warstein voor een bezoek aan de Wereld van Warsteiner. Een wereld van verschil...
In het bezoekerscentrum, Warsteiner Welt, krijg je de kans om kennis te maken met de rijke historie van ons merk. Na rond te hebben gekeken in het bezoekerscentrum is het mogelijk om deel te nemen aan onze unieke brouwerijtour. Met een speciale 360 graden bioscoopvoorstelling laten we je stap voor stap alle fasen van het brouwproces zien. Aansluitend daal je met de unieke Warsteiner bezoekerstrein af naar de brouwerij. De trein rijdt door de hele brouwerij en je ervaart live hoe Warsteiner bier gebrouwen wordt. Na afloop geniet je 2 uur lang gratis van ons hele assortiment in de gezellige Biergarten of aan een van de bars van Warsteiner Welt of Gästhaus Cramer.

Assortiment
Met een klik op het scherm zie je het overzicht van het Warsteiner assortiment. Naast de bekende Premium Pilsener tref je hier ook Radler, Alkoholfrei, Herb Alkoholfrei, Radler Alkoholfrei, Warsteiner Winter en de bieren van ons partnerwerk Schloss Brauerei Kaltenberg (König Ludwig Weissbier en Dunkel) aan.

Information

Seller
Twinsense 360 B.V.
Size
203.1 MB
Category
Food & Drink
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
You must be at least 17 years old to download this app.
Frequent/Intense Alcohol, Tobacco, or Drug Use or References
Copyright
© Twinsense360
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like