Screenshots

Description

Het Schetsboek Verkeer van Wees Wegwijs is het digitale schetsboek voor in de lesauto. Met de app kan de rij-instructeur snel en duidelijk een verkeerssituatie op tablet of smartphone tekenen. Het Schetsboek Verkeer is geschikt voor alle rijbewijzen.

Hoe moet je het Schetsboek Verkeer gebruiken?
• Kies één van basisverkeerssituaties in het hoofdmenu (kruispunt, rotonde, uitrit…), of activeer de interactieve kaart.
• Voeg aan die situatie verkeersborden, weggebruikers en diverse voorwerpen (huizen, bomen, putdeksels) toe. Om geen tijd in de lesauto te verliezen, verschijnen bij bepaalde verkeerssituaties automatisch enkele belangrijke verkeersborden en objecten. Er is een ruime keuze aan situaties (meer dan 25), verkeersborden, weggebruikers (voetganger, verschillende motorvoertuigen en prioritaire voertuigen) en objecten.
Ga naar het menu “Instellingen” om een standaard voertuig te selecteren dat automatisch op elke verkeerssituatie verschijnt.
• Sleep de objecten op het scherm naar de juiste plaats. Door dubbel te tikken op het object kun je het object draaien (elke keer 45 graden). Bijvoorbeeld om een auto in de andere richting te laten rijden.
• Teken zelf op de verkeerssituatie (in verschillende kleuren), bijvoorbeeld pijlen die de rijrichtingen aanduiden. Natuurlijk kan je ook op het scherm schrijven.
• Kies het blanco scherm (wit of zwart) om zelf een nieuwe verkeerssituatie te tekenen.
• Herstel de verkeerssituatie in één keer of verwijder object per object.

Kortom het Schetsboek Verkeer is makkelijk in gebruik dankzij de eenvoudige intuïtieve bediening en biedt een duidelijke meerwaarde aan de praktijkles.

What’s New

Version 1.2

- Performance verbeterd
- iOS 12 crash probleem opgelost

Information

Seller
Wees Wegwijs NV
Size
23.6 MB
Category
Education
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Copyright @ Wees Wegwijs 2018
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like