iPhone Screenshots

Description

A rendszer egyik része maga a mobil alkalmazás, melyet a rendezvény résztvevői töltenek le és melybe a szervezőtől megkapott egyedi rendezvénykód segítségével lépnek be. A másik rész a webes tartalomkezelő felület, melyen keresztül a rendezvény szervezője feltöltheti a rendezvény legfontosabb információt, melyek azonnal meg is jelennek az alkalmazásban.

Legyen az a helyszínre, programra, étkezésre, megközelítésre vonatkozó információ, az appon át az gyorsan eljuttatható a meghívottakhoz. Nincsenek előre meghatározott menüpontok, azokat dinamikusan, teljesen szabadon hozhatja létre az esemény szervezője. A standard app oldalszerkesztő mellett bármilyen mobil-optimalizált web oldal direktben is hozzáadható, mint önálló menüpont illetve az esemény után fotógaléria is nyitható.

A szervezőnek eredményesen használhatják a Push Üzenetküldő funkciót, mellyel akár az utolsó pillanatban – de akár a rendezvény alatt is küldhet ki üzenetet a résztvevőknek.

A megoldás a résztvevők számára ingyenes, az azt használni kívánó szervezők részére díjazás mellett elérhető. A részletekért keresse az ARworks-t.

Kapcsolat: http://www.arworks.hu/hu/contacts

What’s New

Version 1.1

Felhasználói felület optimalizálása

Information

Seller
ARworks LLC
Size
20.4 MB
Category
Entertainment
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© ARWorks ltd
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer