iPhone Screenshots

Description

Винер Осигурување ви ја претставува својата мобилна апликација дизајнирана според вашите потреби. Оваа апликација ви овозможува лесен и безбеден пристап до следниве услуги:
- купување/обнова на полиси
- лесна локација на нашите филијали овозможена преку google maps
- новости и промоции
- директен контакт со нас преку нашите Facebook, YouTube и LinkedIn канали, како и Viber и email
и многу други корисни информации.

Information

Seller
WINNER - VIENNA INSURANCE GROUP A.D.
Size
35.4 MB
Category
Finance
Compatibility
Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Winner - Vienna Insurance Group
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like