Screenshots

Description

Az ingyenes WK Olvasó alkalmazás segítségével a Wolters Kluwernél megvásárolt kiadványokat egyszerűen, gyorsan letöltheti és olvashatja felhasználóneve és jelszava megadásával.

A WK Olvasó teljes értékű ekönyv olvasó szoftver, azaz minden ePub és Pdf formátumú fájl megjelenítésére alkalmas, nem csak a Wolters Kluwertől vásárolt kiadványok olvasására!

A letöltött könyvek bárhol, bármikor olvashatók, akár utazás közben, akár munkahelyen internetkapcsolat és további adatforgalmi költségek nélkül! Nem szakad el, nem szennyezi a környezetet, és nem kell cipekedni, legyen szó akár többkötetes kiadványról vagy könyvsorozatról.

- Beépül az ekönyv olvasók szoftverek közé, azaz bármely ePub és Pdf fájlt megnyithat olvasásra.
- Amennyiben rendelkezik hozzáféréssel a Wolters Kluwer Kft. weboldalaihoz, és vásárol a webáruházon keresztül, a WK Olvasóban azonnal elérheti a megvásárolt kiadványokat!
- Dupla nézetben egyszerre két könyvet tarthat nyitva, megkönnyítve ezzel a tanulást, szakdolgozatírást, vagy a törvények értelmezését. Míg például egyik oldalon a jogszabályt, másik oldalon a jogszabály magyarázatát láthatja.
- Tematizált keresés kulcsszavak alapján: kereshet a teljes könyvben bárhol, de leszűkítheti a keresést csak a tartalomra, a könyvjelzőkre, feljegyzésekre és a szövegbe szúrt jegyzetekre is!
- Többféle rendezési szempontot talál, így kiválaszthatja, hogy az importált és letöltött könyveket milyen módon szeretné elrendezi a polcokon.
- Az alkalmazás használatát könnyű elsajátítani, de ha mégis bárhol elakad, a használati útmutatót előre letöltjük az Ön számára a könyvespolcára.
- Szót, mondatot és bekezdést egyaránt kiemelhet, egy gombnyomással vágólapra másolhat, sőt, emailben is továbbküldhet, illetve ugyanezekhez tetszőleges számú jegyzetet/feljegyzést írhat.
Jó szórakozást, kellemes olvasást kívánunk!

What's New

Version 5.1

Az új verzió a következő változtatásokat, javításokat tartalmazza:
– Táblázatok megtekintése dupla érintésre.
– Egyszerűen, két újjal nagyítható PDF formátumú dokumentumok.
– Javítások a felhasználói felületen.
– A kiadványba már a könyvespolc képernyőn is be lehet tekinteni letöltés előtt.
– Teljes körű tartalomjegyzék szinkronizálás.
– Magyar ékezetes karaktereket tartalmazó felhasználónevekkel és jelszavakkal is működik a bejelentkezés.

Information

Seller
Wolters Kluwer Kft.
Size
39 MB
Category
Books
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, German, Hungarian, Northern Sami, Spanish
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Wolters Kluwer Kft.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like