iPhone Screenshots

Description

Искате да бъдете по-здрави, но не знаете откъде да започнете? „Здрави“ е напълно безплатна апликация, която ви предлага лесни за следване и изпълнение дневни съвети по темата как да бъдем в добро физическо и умствено здраве. Следването на нашите съвети всеки ден ще ви помогне да разширите познанията си за здравословното хранене, спорта, медитацията и ще ви помогне да се чувствате по-добре.

Ако се тревожите, че ще пропуснете или забравите за днешния съвет, може да използвате менюто Настройки, от което да активирате получаване на ежедневни напомняния. А може да изберете и опцията за ежеседмични напомняния, така че да прочетете всички съвети за седмицата наведнъж.

Добри практики като това как да се преборим със сутрешния стрес или да бъдем заредени с енергия през целия ден, бързи и нетрадиционни готварски рецепти като такава за алено смути, съвети за дома, съвети за оптимисти и песимисти, както и идеи за добри дела ще ви помогнат да подобрите ежедневието си в положителна посока.

Съдържанието на тази апликация е с образователни цели, а не медицински съвети. В случаите на нужда от специфично лечение , моля консултирайте се с вашия лекар преди прием на някоя от добавките или изпълнение на съветите, както и при съмнения за алергии и непоносимости.

Защото животът е хубав, когато сме здрави!

What's New

Version 2.0.2

Подобрения в работата на приложението.

Ratings and Reviews

The best Bulgarian app!!!

Gergana Ivanova

It's very good and super healthy :)

Bg

Shjvsdjkndadilnsaj

Mnogo dobre!!

Много добре

EviluS

Красив дизайн

Information

Seller
Sopharma AD
Size
16.5 MB
Category
Health & Fitness
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2014 Sopharma
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like