iPhone Screenshots

Description

žena.hr aplikacija omogućuje vam praćenje članaka i ostalih sadržaja portala žena.hr na vašem mobilnom uređaju.
Na glavnom ekranu nalazi se kronološki prikaz svih redakcijskih novosti na portalu: članci, recepti, kolumne, nagradni natječaji, recenzije, proizvodi, ankete, kvizovi…
Aplikacija nudi i mogućnost prijave s vašim korisničkim računom čime imate mogućnost praćenja vaših korisničkih notifikacija.

Portal žena.hr vodeći je hrvatski portal za žene osnovan 2006. godine. Kroz godine postao je najkompletniji i najposjećeniji ženski portal u Hrvatskoj.
Sadržaj portala dnevno se nadopunjuje člancima i ostalim sadržajima, a treba istaknuti i vrlo jak community od preko 50.000 registriranih članica i članova.
Osim članaka, važniji dijelovi portala su: forum, savjetovalište, korisničke grupe, recenzije proizvoda, adresar poslovnih subjekata, recepti, fotogalerije, video isječci, kvizovi, ankete, korisni alati...
žena.hr od 2015. ponosno nosi znak SUPERBRANDS. Brandovi su ocjenjivani prema četiri najvažnije karakteristike: pouzdanost, kvaliteta, razlika i emotivni učinak, a žena.hr je jedini ženski portal u Hrvatskoj koji je zadovoljio stroge kriterije stručnog vijeća.

What’s New

Version 1.0

This update is signed with Apple’s latest signing certificate. No new features are included.

Information

Seller
Mediatorium d.o.o.
Size
24.8 MB
Category
Lifestyle
Compatibility
Requires iOS 9.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© IGM Dizajn LTD.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like