iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening Apple Books.If Apple Books doesn't open, click the Books app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download from the iTunes Store, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

Fshehtesia e nje martese te lumtur

This book can be downloaded and read in Apple Books on your Mac or iOS device.

Description

ISLAMI na mëson se martesa është “gjysma e fesë”. Për shkak se plotëson aq shumë nevoja themelore të individit dhe shoqërisë, martesa shihet si një shtyllë prej guri në të cilën mbështet e tërë jeta muslimane.
Jeta moderne përmban mbi vete aq shtypje dhe sprova saqë do të mund ta shkatërronin edhe lidhjen më të qëndrueshme. Më shumë se kurrë më parë, sot paraqitet nevoja për të menduar me kujdes rreth mekanizmave që do t’u ndihmonin bashkëshortëve dhe bashkëshorteve të jetojnë së bashku dhe të respektojnë të drejtat e njëri-tjetrit.
Ky libër që lexohet lehtë, e udhëzon lexuesin përmes ajeteve të Kuranit dhe Hadithit, diskuton për problemet kryesore shoqërore, emocionale dhe seksuale që mund të kenë ndikim në një lidhje dhe sugjeron shumë mënyra praktike si do të mund të ishin zgjidhur.

Screenshots

screenshot 1
screenshot 2
screenshot 3
screenshot 4
Fshehtesia e nje martese te lumtur
View in iTunes
  • Free
  • Available on iPhone, iPad, iPod touch, and Mac.
  • Category: Islam
  • Published: Oct 20, 2013
  • Publisher: DawaTools
  • Seller: DawaTools
  • Print Length: 239 Pages
  • Language: Albanian
  • Requirements: This book can only be viewed on an iOS device with Apple Books on iOS 12 or later, iBooks 1.3.1 or later and iOS 4.3.3 or later, or a Mac with iBooks 1.0 or later and OS X 10.9 or later.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for this book.