iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening Apple Books.If Apple Books doesn't open, click the Books app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download from the iTunes Store, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

Hixhabi

This book can be downloaded and read in Apple Books on your Mac or iOS device.

Description

Zoti ynë i madhëruar obligoi ndaj gruas mbulesën (hixhabin) për të ruajtur dëlirësinë e saj dhe për të mbrojtur po këtë fisnikëri e për të qenë ky hixhab shenjë dalluese e besimit të saj.
Një nga pamjet e cila tregon largimin e shoqërisë nga rruga e drejtë dhe e shfaq atë me një saktësi si barometër është edhe përhapja e fenomenit të zhveshjes dhe zbulimit në radhën e të rejave. 
Ky fenomen për fat të keq është bërë mjaft i dukshëm në shoqërinë islame me gjithë përhapjen e veshjes islame në këto vende. 
Cilat janë shkaqet të cilat çuan deri në këtë pikë? 
Le t’i shfletojmë bashkë këto faqe, motër myslimane, për të parë vlerën dhe rëndësinë e mbulesës duke e diskutuar çdo aspekt të sajin.

Screenshots

screenshot 1
screenshot 2
screenshot 3
screenshot 4
Hixhabi
View in iTunes
  • Free
  • Available on iPhone, iPad, iPod touch, and Mac.
  • Category: Islam
  • Published: Oct 24, 2013
  • Publisher: DawaTools
  • Seller: DawaTools
  • Print Length: 72 Pages
  • Language: Albanian
  • Requirements: This book can only be viewed on an iOS device with Apple Books on iOS 12 or later, iBooks 1.3.1 or later and iOS 4.3.3 or later, or a Mac with iBooks 1.0 or later and OS X 10.9 or later.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for this book.