iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening Apple Books.If Apple Books doesn't open, click the Books app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download from the iTunes Store, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

Het Haarens Vergadermodel

De inwoners doen mee

This book can be downloaded and read in Apple Books on your Mac or iOS device.

Description

Het Haarense vergadermodel vindt u in dit boekje in 3 gradaties, in één oogopslag en daarna verder uitgewerkt tot in de bijlage heel uitgebreid. Het komen tot een vergadermodel passend bij uw gemeente vraagt om het nemen van stappen. In dit boekje vindt u naast het model, de stappen met de bijbehorende informatie zoals we het in Haaren hebben aangepakt. Als extra een basismodel van de verordening én het reglement van orde. 
iBook ISBN id1073263507, Boek ISBN 978-90-824820-0-3 € 6,-. 

Kan het vergaderen van de raad nog beter of toegankelijker en wellicht inspirerender? Een politieke markt is in veel gemeenten ook al gemeengoed. Het lijkt heel vanzelfsprekend, het voeren van een gesprek. Toch is het bijzonder dat inwoners eenzelfde positie krijgen in een vergadering als raadsleden. Voor elk raadsvoorstel een ambtenaar waaraan een ieder inhoudelijke vragen mag stellen, zelfs inwoners. Naast informatietafels is ‘Het gesprek’ de kern van het Haarens model; het gesprek waar alle deelnemers dezelfde positie innemen. De inwoners van Haaren zijn in ieder geval enthousiast over dit model waarbij zij écht mee mogen doen.

Het komen tot een vergadermodel passend bij uw gemeente vraagt om het nemen van stappen. In dit boekje vindt u de stappen met de bijbehorende informatie zoals we het in Haaren hebben aangepakt. Als extra een basismodel van de verordening én het reglement van orde. 

What's New in Version 1.2

Alles overzichtelijk per hoofdstuk en sectie

Het Haarens Vergadermodel
View in iTunes
  • Free
  • Available on iPhone, iPad, iPod touch, and Mac.
  • Category: Politics & Current Events
  • Published: Jan 27, 2016
  • Publisher: Krachtig Lokaal Bestuur
  • Seller: Krachtig Lokaal Bestuur
  • Print Length: 50 Pages
  • Language: Dutch
  • Version: 1.2
  • Requirements: This book can only be viewed on an iOS device with Apple Books on iOS 12 or later, iBooks 1.5 or later and iOS 4.3.3 or later, or a Mac with iBooks 1.0 or later and OS X 10.9 or later.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for this book.