iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download from the iTunes Store, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

Skrivnosti aboridžinskega zdravljenja

Potovanje znanstvenika z oddaljenim avstralskim plemenom

This book can be downloaded and read in iBooks on your Mac or iOS device.

Description

Večkrat nagrajenemu fiziku, dr. Garyju Holzu, so leta 1983 diagnosticirali kronično, progresivno multiplo sklerozo. Leta 1988 je bil kvadriplegik. Nato so mu leta 1994 zdravniki povedali, da sta pred njim le še dve leti življenja. Po naključnem srečanju se je sam, na vozičku, odpravil v Avstralijo, kjer so mu pomagali, da je ozdravil in tudi odkril dar zdravljenja. 
Knjigo je napisal na prošnjo aboridžinskih zdravilcev. V njej razkriva prepričanja in načela aboridžinskega zdravilstva, ki je staro več kot 60.000 let. Opisuje postopni proces, po katerem je čudežno ozdravel, sanjski čas, duhovne vodnike in telepatijo ter vlogo misli v zdravljenju in bolezni. Navaja pet ključnih korakov v aboridžinskem zdravilnem procesu, ki razkriva in reprogramira nezavedne motivacije za bolezen, nato pa omogoči zdravljenje na celični in dušni ravni. 

Kadar imamo v telesu težave, nam pravzaprav sporočajo, naj spremenimo svoje delovanje. Se ne bi zahvalili dobremu prijatelju, če bi nam dal dober nasvet? Naše telo je naš najboljši prijatelj. Če se mu zahvalimo, ker nam pošilja sporočilo, zaznamo spremembo zavesti v celotnem telesu.

Skrivnosti aboridžinskega zdravljenja
View in iTunes
  • $8.99
  • Available on iPhone, iPad, iPod touch, and Mac.
  • Category: Fiction & Literature
  • Published: Mar 10, 2016
  • Publisher: Eno
  • Seller: ZALOZBA ENO DOO
  • Print Length: 160 Pages
  • Language: Slovenian
  • Requirements: To view this book, you must have an iOS device with iBooks 1.3.1 or later and iOS 4.3.3 or later, or a Mac with iBooks 1.0 or later and OS X 10.9 or later.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for this book.