iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening Apple Books.If Apple Books doesn't open, click the Books app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download from the iTunes Store, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

Publiek Risico

100 Essays

This book can be downloaded and read in Apple Books on your Mac or iOS device.

Description

Versie 0.84, gepubliceerd op 19 november 2018 (bevat 35 artikelen)

Publiek Risico: 100 Essays bevat een collectie van Nederlandstalige essays met betrekking tot de publieke besturing van waarden en risico’s. Het is een caleidoscopisch overzicht van essays in het netwerk van PRIMO in de periode 2000-2018.  Dank gaat uit naar alle auteurs en organisaties voor hun bijdragen en de ter beschikkingstelling van materiaal. Het wordt uitgebracht voor het PRIMO netwerk van Nederland en Vlaanderen. Selectie en redactie worden gecoördineerd door Jack Kruf. 

Het boek groeit voorlopig elke week. Het afstemmen met auteurs, het verkrijgen van de rechten voor plaatsing en het bewerken van het originele materiaal in een universele huisstijl vragen om tijd en zorgvuldigheid. De komende tijd wordt het boek verder uitgebreid. Zodra nieuwe artikelen beschikbaar komen worden zij geplaatst. 

Platform
Dit boek is gepubliceerd in epub3-formaat, dat wil zeggen in het wereldwijde standaardformaat voor e-boeken met een gefixeerde lay-out. De keuze voor dit formaat is gemaakt om de grafische elementen beter tot hun recht te laten komen. Het boek is beschikbaar voor download en gebruik in landen (wereldwijd) voor Apple, Android en Windows. Na completering is het boek eind 2018 ook als interactieve pdf beschikbaar.

Publiek Risico
View in iTunes
  • Free
  • Available on iPhone, iPad, iPod touch, and Mac.
  • Category: Education
  • Published: Sep 11, 2018
  • Publisher: Governance Connect
  • Seller: KRUF
  • Print Length: 360 Pages
  • Language: Dutch
  • Requirements: This book can only be viewed on an iOS device with Apple Books on iOS 12 or later, iBooks 3 or later and iOS 4.3 or later, or a Mac with iBooks 1.0 or later and OS X 10.9 or later.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for this book.

More by Jack Kruf, Eric Frank & Frank Janse