iTunes

Iniciando iTunes Store.Si iTunes no se inicia, haz clic en el icono de la aplicación iTunes en el Dock de Mac o en el escritorio de Windows.Progress Indicator
Abriendo Apple Books.Si Apple Books no abre, haz clic en la app Libros en el Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

No encontramos iTunes en este ordenador. Para para poder descargar en iTunes Store, descarga iTunes ya.

¿Ya tienes iTunes? Haz clic en Ya tengo iTunes, para que sea activado.

I Have iTunes Descarga gratis

iPriročnik iPad

Uporaba in triki za iPad 2

Este libro se puede descargar y leer en iBooks desde tu Mac o dispositivo iOS.

Descripción

In Slovenian; iPriročnik iPad je namenjen osnovnim uporabnikom. Tudi (če ne predvsem) tistim, ki iPada sploh še niso pocrkljali v rokah. Seveda bodo tudi naprednejši uporabniki izvedeli kakšen nov trik, toda ta knjiga, roko na srce, ni bila pisana z mislijo nanje. Kakršnokoli predhodno poznavanje računalništva načeloma ni potrebno, je pa zaželeno, sicer se bo skozi posamezne povedi potrebno prebiti večkrat. Prav tako znanje osnovne angleščine ne bo škodilo.

    Ta vodnik po krajših uvodnih poglavjih zgoščeno razloži osnove rokovanja z iPadom (navigacija, povezovanje z internetom in osebnimi računalniki, iskanje, prenašanje, nameščanje in odnameščanje aplikacij, nastavitve in podobno). Razloži tudi osnovno uporabo prednaloženih aplikacij. Sledijo poglavja o pomembnejših preostalih aplikacijah in praktični namenski in manj namenski uporabi iPada. Na koncu najdete še seznam pogosto zastavljenih vprašanj, namenjen bolj kot ne tistim, ki se jim ne da brati cele knjige.

    Ob pisanju te knjižice je bil aktualen prvi in predvsem drugi model iPada z nameščenim operacijskim sistemom iOS različic 4.3 in 5.0 beta, zato se vsi primeri in razlage nanašajo na drugi model in ti dve različici (razlike med njima so na licu mesta razložene) iOS-a. Ker isti operacijski sistem uporabljajo tudi iPhone, Apple TV in iPod touch, bo dobršen del vsebine zanimiv tudi za uporabnike le-teh. Posebej pa niso obravnavani, so le preveč specifični in je ponekod enostavno preveč razlik pri uporabi.

iPriročnik iPad
Ver en iTunes
  • $12.99
  • Disponible en iPhone, iPad, iPod touch y Mac.
  • Categoría: Computadoras
  • Publicación: 23/08/2011
  • Editorial: Štrancar.com
  • Vendedor: FOTO SPRING DIA ARHIV MARIO PUSIC SOLE M
  • Páginas impresas: 136 páginas
  • Idioma: Esloveno
  • Requisitos: Este libro sólo puede visualizarse en un dispositivo iOS con Apple Books y iOS 12 o posterior, con iBooks 1.3.1 o posterior y iOS 4.3.3 o posterior, o una Mac on iBooks 1.0 o posterior y OS X 10.9 o posterior.

Valoraciones de clientes

No hemos recibido suficientes valoraciones para poder mostrar un promedio de este artículo.