iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening Apple Books.If Apple Books doesn't open, click the Books app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download from the iTunes Store, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

Islami i lehtesuar

This book can be downloaded and read in Apple Books on your Mac or iOS device.

Description

Falënderimi i qoftë Allahut, Zotit të botëve, paqja dhe shpëtimi qofshin mbi zotërinë e pejgambereve, Muhamedin (sal-l-allahu alejhi ve selam) mbi familjen dhe shokët e tij.
Djalosh i dashur musliman, këtu është një varg serik edukativ i diturisë ku do të njihesh me fenë tënde Islamin, nëpërmjet të cilës do të mësosh më të rëndësishmen me të cilën të obligoi Krijuesi yt Madhështor, Allahu, gjithashtu do të njihesh edhe me jetën dhe traditën e pejgamberit tënd fisnik, me Muhamedin (sal-l-allahu alejhi ve selam) dhe me tërë atë që ka të bëjë me këtë prej besimit, shitblerjes, adhurimit dhe moralit.
Vlera e kësaj serie fshehët në tërësinë e saj midis kualitetit të lartë të njohjes, lehtësisë së metodës, e cila të bën që ta kuptosh sa më mirë, duke mos kërkuar ndihmën e ndonjërit prej familjes apo të afërmve të tu përveçse në raste të rralla. Lus Allahun që të kesh dobi nga kjo, vërtet Ai dëgjon dhe përgjigjet.
Ali Hasen AbdulHamid

Screenshots

screenshot 1
screenshot 2
screenshot 3
Islami i lehtesuar
View in iTunes
  • Free
  • Available on iPhone, iPad, iPod touch, and Mac.
  • Category: Islam
  • Published: Nov 14, 2012
  • Publisher: DawaTools
  • Seller: DawaTools
  • Print Length: 93 Pages
  • Language: Albanian
  • Requirements: This book can only be viewed on an iOS device with Apple Books on iOS 12 or later, iBooks 1.3.1 or later and iOS 4.3.3 or later, or a Mac with iBooks 1.0 or later and OS X 10.9 or later.

Customer Ratings