iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download from the iTunes Store, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Klonet med Gud

This book is available for download with iBooks on your Mac or iOS device, and with iTunes on your computer. Books can be read with iBooks on your Mac or iOS device.

Description

Helt fra den tidligere torpedoen HP Marthinsen gikk på søndagskolen i tidlige barneår, hadde han et ønske om å tro på og bli lik Jesus. Det er derfor Gud har holdt sin vernende hånd over ham, ifølge ham selv. Denne tanken, og ønsket, som han har båret på fra søndagskolen i Hammerfest – at vi kan bli lik Jesus mens vi lever her på jorden – er hva denne boken handler om. 
På sin egen ureligiøse måte, skriver HP Martinsen en inspirerende bok om livet med Jesus i hverdagen. Egentlig klassisk forkynnelse, men i en ny og annerledes språkdrakt, krydret med selvopplevde hendelser fra HPs egen hverdag. Et nøkkelvers er Romerbrevet 8,29: For dem som Han kjente på forhånd, den har Han også forutbestemt til å bli likedannet med sin Sønns bilde, for at Han skulle være den førstefødte blant mange brødre.«Når vi får tak i dette, kan vi begynne å leve et guddommelig liv her på jorden,» skriver HP. «Da lever vi et liv som er til beste for oss selv, og til beste for de menneskene vi møter.»Denne boken har alle elementer for å bli en klassiker om det kristne livet! 

Hans Petter Martinsen, også kalt HP, var en velkjent bokser og vant NM tre ganger på rad, ble nordisk mester og vant kongepokalen. Han var også med på landslaget i mange år, og har representert Norge i VM og EM. HP var en råsterk bokser og forbilde for mange. 
I 1988 bokset HP sin siste kamp i Roskilde, og vant på knock-out etter 37 sekunder. Deretter fikk HP to ganger profftilbud av den legendariske boksepromotoren, Mogens Palle. 
I tiden etterpå begynte han å jobbe som livvakt for en av Oslos millionærer, og han ble også pengeinnkrever for inkassobyråer. Snart vanket han blant Oslos mest kriminelle, testet narkotika og steroider, og ble avhengig av det. I syv år spredte han frykt og elendighet som torpedo for kriminelle topper, rikfolk og firmaer i det grå pengemarkedet, og snart også for utenlandsk mafia. 
Men det skjedde en total forandring i HPs liv. Gud hadde på mange måter holdt sin hånd over ham med englevakt og beskyttelse i livstruende situasjoner. Plutselig en dag ble han ble overmannet av Guds kjærlighet, og etter et overnaturlig møte med Jesus, gikk han over fra å være et levende monster til å bli et levende Jesu-vitne.

Klonet med Gud
View in iTunes
  • $28.99
  • Available on iPhone, iPad, iPod touch, and Mac.
  • Category: Biographies & Memoirs
  • Published: Jul 20, 2011
  • Publisher: Hermon forlag as
  • Seller: eBokNorden
  • Print Length: 300 Pages
  • Language: Norwegian
  • Requirements: To view this book, you must have an iOS device with iBooks 1.3.1 or later and iOS 4.3.3 or later, or a Mac with iBooks 1.0 or later and OS X 10.9 or later.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for this book.