iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening Apple Books.If Apple Books doesn't open, click the Books app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download from the iTunes Store, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

Lutjet e Shërimit

Rukja në Kuran dhe Sunet

This book can be downloaded and read in Apple Books on your Mac or iOS device.

Description

Kjo është shkurtesa nga libri im “Dhikri, lutjet dhe shërimi me rukje nga Kurani dhe Suneti”, e kam shkurtuar në të pjesën e lutjeve që të jetë më i lehtë përdorimi i tij, si dhe ia shtova kësaj rukjen dhe vlerat e dobishme, me lejen e Allahut të Madhërishëm.

Screenshots

screenshot 1
screenshot 2
screenshot 3
screenshot 4
screenshot 5
Lutjet e Shërimit
View in iTunes
  • Free
  • Available on iPhone, iPad, iPod touch, and Mac.
  • Category: Islam
  • Published: Nov 03, 2013
  • Publisher: DawaTools
  • Seller: DawaTools
  • Print Length: 111 Pages
  • Language: Albanian
  • Requirements: This book can only be viewed on an iOS device with Apple Books on iOS 12 or later, iBooks 1.3.1 or later and iOS 4.3.3 or later, or a Mac with iBooks 1.0 or later and OS X 10.9 or later.

Customer Ratings