iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download from the iTunes Store, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

Medonosna pčela - Jevanđelje prirode

This book can be downloaded and read in iBooks on your Mac or iOS device.

Description

Velika je šteta što tako malo znamo o tom malenom stvorenju koje je istovremeno najveće čudo žive prirode! Čak i pčelari, bili profesionalci ili amateri, iako nesumnjivo znaju o pčeli mnogo više nego laici, svoje znanje često ograničavaju na praktične i primenjene veštine, na ono što je potrebno znati da bi se moglo živeti ili bar imati koristi od proizvodnje meda. Pouzdano tvrdim da, bili naučnici, pčelari ili laici, o pčeli uvek možemo da naučimo nešto čudesno novo; nešto što se graniči sa našom spremnošću da poverujemo da je u pitanju istina! To je glavni razlog zašto ova knjiga, mada nije klasična naučna monografija, sledi principe klasične naučne literature, tj. detaljno navodi stručne izvore iz kojih su informacije prikupljene. Svako dakle može da se uveri da je sve što ćemo u ovoj knjizi reći o biologiji medonosne pčele, pouzdana, naučno utvrđena činjenica.
Prof. dr Tomislav Terzin rođen je u Somboru, u Srbiji, 1971. godine, gde je 1990. završio srednju medicinsku školu farmaceutskog smera. Diplomirao je molekularnu biologiju i fiziologiju na Beogradskom univerzitetu 1996. godine. Od 1996. do 2001. radio je u Institutu za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo u Beogradu. Od 2001. godine sa svojom porodicom boravi u Kanadi. Magistrirao je zoologiju 2003. godine na Univerzitetu Western Ontario, London, Kanada. Doktorirao je na istom univerzitetu 2007. Nakon postdoktorskih studija na Univerzitetu Guelph, gde je radio na DNK barkodiranju insekata, Tomislav Terzin 2009. dobija poziciju asistent profesora biologije razvića i genetike na prestižnom Univerzitetu Alberta u Kanadi, gde trenutno drži nastavu i radi istraživanja na polju razvića šara na krilima leptira i drugih insekata.
Monografija koja je pred vama sadrži detaljna objašnjenja i preko 200 ilustracija, tako da brzina preuzimanja može biti duža nego obično.

Medonosna pčela - Jevanđelje prirode
View in iTunes
  • $4.99
  • Available on iPhone, iPad, iPod touch, and Mac.
  • Category: Crafts & Hobbies
  • Published: Mar 11, 2015
  • Publisher: TIP Preporod
  • Seller: new look entertainment doo
  • Print Length: 471 Pages
  • Language: Serbian
  • Requirements: To view this book, you must have an iOS device with iBooks 1.3.1 or later and iOS 4.3.3 or later, or a Mac with iBooks 1.0 or later and OS X 10.9 or later.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for this book.