iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download from the iTunes Store, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

Modern Boeddhisme – Deel 2 Tantra

Het pad van mededogen en wijsheid

This book can be downloaded and read in iBooks on your Mac or iOS device.

Description

Inleiding en Aanmoediging
 
Dit eBook Modern Boeddhisme – Het pad van mededogen en wijsheid, in drie delen, wordt gratis verspreid op verzoek van de auteur Geshe Kelsang Gyatso. De auteur zegt: “Door de instructies die gegeven worden in dit boek te lezen en te beoefenen, kunnen mensen hun dagelijkse problemen oplossen en de hele tijd een gelukkige geest handhaven.” Opdat deze voordelen de hele wereld kunnen doordringen, wenst Geshe Kelsang dit eBook aan iedereen gratis te geven.
 
We zouden u willen verzoeken om dit kostbare Dharmaboek dat functioneert om levende wezens blijvend van lijden te bevrijden alstublieft te respecteren. Als u het advies in dit boek voortdurend leest en beoefent, zullen uiteindelijk uw problemen die veroorzaakt worden door boosheid, gehechtheid en onwetendheid ophouden te bestaan.
 
Deel 2 – Tantra is een praktische gids tot de ongewone, spirituele paden die ons leiden naar de verworvenheid van volledige verlichting, het uiteindelijke doel van menselijk leven. Door de instructies uit dit deel te lezen en beoefenen, leren we deze diepgaande instructies in onze dagelijks activiteiten te integreren, en op deze manier kunnen we genieten van een buitengewoon zinvol leven.
 
Geniet van dit bijzondere geschenk van Geshe Kelsang Gyatso die het als volgt opdraagt: “Moge iedereen die dit boekt leest diepe geestelijke vrede ervaren en het werkelijke doel van menselijk leven bereiken.”
 
Met vriendelijke groeten,
 
Manuel Rivero-De Martine
Tharpa Publicaties, Directeur Tharpa GB
info@emodernbuddhism.com

Geshe Kelsang Gyatso
 
Geshe Kelsang Gyatso werd op achtjarige leeftijd in Tibet ingewijd als boeddhistische monnik. Hij is een volledig volleerde meditatiemeester en internationaal bekende leraar van het boeddhisme. Hij woont sinds 1977 in het Westen en is de auteur van 21 zeer geprezen boeken die het hele boeddhistische pad naar verlichting onthullen, inclusief Boeddha’s Soetra- en Tantraleringen. Hij heeft ook meer dan 1100 Meditatiecentra en groepen in de hele wereld opgericht.

Modern Boeddhisme – Deel 2 Tantra
View in iTunes
  • Free
  • Available on iPhone, iPad, iPod touch, and Mac.
  • Category: Buddhism
  • Published: Jul 23, 2012
  • Publisher: Tharpa Publicaties
  • Seller: New Kadampa Tradition
  • Print Length: 118 Pages
  • Language: Dutch
  • Requirements: To view this book, you must have an iOS device with iBooks 1.3.1 or later and iOS 4.3.3 or later, or a Mac with iBooks 1.0 or later and OS X 10.9 or later.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for this book.