iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening Apple Books.If Apple Books doesn't open, click the Books app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download from the iTunes Store, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

Mos u dëshpëro

This book can be downloaded and read in Apple Books on your Mac or iOS device.

Description

Në një kohë, në të cilën muslimanët janë të rrethuar me paragjykime të shumta përreth, si të jashtme ashtu edhe të brendshme, vjen ky libër inkurajues, i cili, është i rrënjosur në urdhërimet e Allahut të lartësuar dhe udhëzimin e shkëlqyer të të Dërguarit, Muhamed (paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të), si dhe shembujt e muslimanëve që erdhën para nesh.
Mos u dëshpro është studim serioz dhe përpjekje e përgjegjshme, që mundohet të trajtoj anën psikike dhe shpirtërore të njeriut, si trazirat dhe ankthi, humbja e besimit dhe konfuzioni, depresioni dhe pesimizmi, shqetësimi dhe pikëllimi, hidhërimi dhe urrejtja, dëshpërimi dhe zhgënjimi.
Mos u dëshpro është një libër i rëndësishëm për të gjithë, ai është plotë këshilla praktike se si të sprapsim dëshpërimin dhe ta zëvendësojmë atë me një opinion pragmatik dhe në fund të fundit të kënaqshëm Islam për jetën. Ai ekspozon për lexuesin modern mësimet se si Islami na mëson që të ballafaqohemi me sprovat dhe vuajtjet e kësaj bote.
Ky libër përmban dritën e shpalljes - ajetet e Kuranit, udhëzimet e mesazhit - thëniet e të Dërguarit Muhamed (paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të), miratimin e natyrshmërisë së njeriut, përvojat e një të rrituri, fjalët e urta, tregimet tërheqëse, letërsinë e bukur, thëniet e shokëve të tij të drejtë, si dhe pasuesve të tyre, të njerëzve të mençur, e të urtë, këshilla, poema të poetëve, urdhërimet e mjekëve dhe udhëzimet e shkencëtarëve. Por ai gjithashtu përmban thëniet që përkojnë me të vërtetën, qofshin ato thënie të mendimtarëve dhe të filozofëve perëndimorë apo lindorë, të sotëm apo të lashtë.
Ky libër, që është kulmi i mendimit të thellë dhe të organizuar, thotë për ju lexues të nderuar në formë të prerë: 
“Jetoni të lumtur, në paqe dhe në hare, e mos jeni të dëshpëruar.”

Screenshots

screenshot 1
screenshot 2
screenshot 3
screenshot 4
Mos u dëshpëro
View in iTunes
  • Free
  • Available on iPhone, iPad, iPod touch, and Mac.
  • Category: Islam
  • Published: Oct 24, 2013
  • Publisher: DawaTools
  • Seller: DawaTools
  • Print Length: 713 Pages
  • Language: Albanian
  • Requirements: This book can only be viewed on an iOS device with Apple Books on iOS 12 or later, iBooks 1.3.1 or later and iOS 4.3.3 or later, or a Mac with iBooks 1.0 or later and OS X 10.9 or later.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for this book.