iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening Apple Books.If Apple Books doesn't open, click the Books app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download from the iTunes Store, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

Nemački nije bauk

This book can be downloaded and read in Apple Books on your Mac or iOS device.

Description

Nemački nije bauk je projekat učenja nemačkog jezika, koji je nastao online, kao rezultat rada na blogu  – http://abc.amarilisonline.com/. Naravno, iskustvo u neposrednom radu sa polaznicima svih nivoa učenja nemačkog jezika je primarno. Ipak, nije isto predavati u učinonici i prenositi sadržaj putem online lekcija i saveta. Dovoljno godina je prošlo, iskustvo se prilično nagomilalo, korisnici bloga su aktivno učestvovali postavljajući pitanja, davali su svoje sugestije, komentarisali. Tokom celog tog perioda jedno isto pitanje je dominiralo kontakt stranom a to je kada će izaći knjiga?
Došlo je vreme i za to.
Nemački nije bauk je planiran kao serijal, koji će pratiti faze učenja nemačkog jezika. Ova knjiga, koja je u vašim rukama (ili na vašim ekranima) je prva u planiranom nizu. Namenjena je onima, koji se prvi put susreću sa učenjem nemačkog jezika. Sadrži sve što je potrebno da znate, da biste se lagodno upustilu u tu predivnu avanturu i savladali nemački jezik.
Bilo da ste odlučili da sami učite jezik ili da to radite u školi, na fakultetu ili na nekom kursu za učenje jezika, ovde ćete naći odgovore na sva ona pitanja i dileme na koje u učenju nailazite.

Nemački nije bauk
View in iTunes
  • $3.99
  • Available on iPhone, iPad, iPod touch, and Mac.
  • Category: Dictionaries & Thesauruses
  • Published: Dec 02, 2013
  • Publisher: Dragana Amarilis
  • Seller: new look entertainment doo 423952712
  • Print Length: 100 Pages
  • Language: Serbian
  • Requirements: This book can only be viewed on an iOS device with Apple Books on iOS 12 or later, iBooks 1.3.1 or later and iOS 4.3.3 or later, or a Mac with iBooks 1.0 or later and OS X 10.9 or later.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for this book.