iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening Apple Books.If Apple Books doesn't open, click the Books app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download from the iTunes Store, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

Priče

Za čitanje. I pričanje.

This book can be downloaded and read in Apple Books on your Mac or iOS device.

Description

Priče. Za čitanje. I pričanje. Ane Gord su četiri priče koje, osim što su na srpskom, lako mogu da vam upropaste život. Zato svi vi koji ćete pročitati ove četiri (užasno kratke ali neverovatno značajne) priče, dobro pazite. Desi se neosetno, počnete da čitate za vreme ručka ili možda čak i pred spavanje, i pre nego što znate šta vas je strefilo i gde, priče su se već usadile kod vas u glavu i ispreturale sve naokolo. Ljubavne priče. A naopake. 
Najgore od svega je što se sve ovo dešava svidelo se to vama ili ne. Bestidna lepota pripovedanja mahaće vam svojim nagim udovima ispred lica, čineći da sve poznato izgleda nepoznato (i obratno). A onda će se sve četiri priče zajedno lagano namestiti kao mazne mačke negde u predelu stomaka i penjati se bez razloga do glave ili još gore, spustiti negde gde im baš i nije mesto, čisto da se nasmeju. Totalno opičene priče.
Ukusi se, naravno, razlikuju. Nekome će biti nesnosne i nejasne, a nekome će se zalepiti kao žvaka za kosu pa će tražiti načina da ih se otarase. Neko će ih naučiti napamet. Neko će ih razumeti. Neko ih je već iskusio. Bilo kako bilo, Ana voli svog čitaoca pa ga često vodi sa sobom da mu pokaže kako to sve izgleda, iz srca i duše i dublje, a to što ćete uneti neke nove stvari unutra nju naročito i golica i raduje. Jer u svakom slučaju, nešto ćete sigurno osetiti.
Zato uživajte u ovim pričama! I svakako ih ispričajte nakon čitanja.

Priče
View in iTunes
  • $3.99
  • Available on iPhone, iPad, iPod touch, and Mac.
  • Category: Romance
  • Published: Jun 16, 2015
  • Publisher: Gordana Cobanovic
  • Seller: Gordana Cobanovic
  • Print Length: 30 Pages
  • Language: Serbian
  • Requirements: This book can only be viewed on an iOS device with Apple Books on iOS 12 or later, iBooks 1.5 or later and iOS 4.3.3 or later, or a Mac with iBooks 1.0 or later and OS X 10.9 or later.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for this book.

More by Ana Gord