iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening Apple Books.If Apple Books doesn't open, click the Books app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download from the iTunes Store, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

Puterea ta interioară

Preia controlul asupra vieții tale

This book can be downloaded and read in Apple Books on your Mac or iOS device.

Description

De-a lungul anilor am lucrat cu sute de oameni și, discutând cu fiecare în parte în cadrul ședințelor de psihoterapie și life-coaching, am observat care sunt principalele probleme cu care se confruntă aceștia: gânduri și emoții disfuncționale, credințe limitative, lipsa încrederii în sine, stimă de sine scăzută, relații toxice sau conflictuale, lipsă de sens și semnificație în viețile lor, necunoașterea propriei persoane, blazare etc. Pe marginea probemelor întâlnite am pus întrebări și am obținut răspunsuri, am explorat împreună soluții iar realitatea acestor persoane s-a modificat spectaculos. 

Cartea „Puterea ta interioară. Preia controlul asupra vieții tale” cuprinde în șapte capitole diverse situații de viață și ipostaze în care ne regăsim cu toții la un moment dat din viața noastră. Fie pentru că nu ne cunoaștem suficient de bine, pentru că nu ne dăm voie să visăm și să „zburăm”, pentru că ținem cont mult prea mult de ce își doresc alții și mult prea puțin de ce ne dorim noi, sau fie pentru că încă nu știm cum să ne accesăm resurele și puterea interioară, putem face alegeri care să nu fie în acord cu autenticitatea noastră, cu dorințele noastre reale și cu misiunea noastră personală. Aceste alegeri ne pot îndepărta de calea noastră și putem ajunge să experimentăm foarte frecvent sentimente negative precum tristețe, anxietate, depresie, lipsă de sens, gol interior ori chiar boli fizice. 

Scopul acestei cărți nu este să îți ofere soluții magice în șapte pași ci să te ajute să îți conștientizezi și să îți accesezi puterea interioară, folosind-o cât mai înțelept cu putință; să privești problemele cu care te confrunți din mai multe unghiuri de vedere sau, pur și simplu, pentru un moment, dintr-o altă perspectivă pentru a-ți da voie să observi căi alternative, mai simple, de soluționare. 

În urma experienței mele ca psihoterapeut și life-coach am observat care sunt situațiile problematice și blocajele cel mai des întâlnite în viața unui om și am hotărât să tratez aceste situații în cele șapte capitole ale acestei cărți: 

- Stăpânește-ți mintea și emoțiile 
- Ai încredere în tine și fii autentic 
- Folosește-ți puterea interioară 
- Îmbrățișează viața și schimbarea 
- Respectă-i pe cei din jur 
- Alege înțelept oamenii cu care te înconjori 
- Fericirea ta depinde de tine 

Știu că orice om are în interiorul său toate resursele necesare pentru a face față dificultăților vieții, tot ceea ce trebuie să facă este să își regăsească calea spre sine, să își redobândească puterea interioară și să își ia viața în propriile mâini adoptând o gândire sănătoasă, rațională și constructivă.

Puterea ta interioară
View in iTunes
  • $9.99
  • Available on iPhone, iPad, iPod touch, and Mac.
  • Category: Self-Improvement
  • Published: Aug 13, 2015
  • Publisher: Gordian
  • Seller: Ursula Yvonne Sandner
  • Print Length: 386 Pages
  • Language: Romanian
  • Requirements: This book can only be viewed on an iOS device with Apple Books on iOS 12 or later, iBooks 1.3.1 or later and iOS 4.3.3 or later, or a Mac with iBooks 1.0 or later and OS X 10.9 or later.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for this book.