iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening Apple Books.If Apple Books doesn't open, click the Books app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download from the iTunes Store, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

Ramon Llull a la Biblioteca de Catalunya

Escrits i memòria ; 2

This book is available for download with Apple Books on your Mac or iOS device. Multi-touch books can be read with Apple Books on your Mac or iOS device. Books with interactive features may work best on an iOS device. Apple Books on your Mac requires OS X 10.9 or later.

Description

Dins del marc dels actes de celebració de l’Any Ramon Llull, la Biblioteca de Catalunya i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya publiquen Ramon Llull a la Biblioteca de Catalunya. Aquesta obra vol apropar als lectors un dels pensadors catalans més universal de tots els segles a través d’aquest llibre electrònic optimitzat per a dispositius mòbils. 
Aquest llibre presenta diferents estudis redactats per experts en la vida i obra d’aquest escriptor i filòsof i es complementa amb una sèrie d’entrevistes –conduïdes per Joan Santanach– a investigadors especialistes sobre l’autor: Lola Badia, Alexander Fidora, Amador Vega i Albert Soler, amb l’aportació de Ricard Torrents, expert en Verdaguer. Igualment s’hi poden escoltar lectures de fragments de textos tan rellevants com el Llibre de Meravelles o el Llibre del gentil, fetes pels mateixos entrevistats, i una interpretació inèdita d’Antoni Rossell del poema Desconhort enregistrada a Sant Pau del Camp.
Els textos, a càrrec de Joan Santanach, ajuden a conèixer diverses facetes d’aquest autor, a més a més de presentar una selecció dels manuscrits i impresos més significatius conservats a la Biblioteca de Catalunya. El darrer capítol inclou una selecció bibliogràfica actualitzada.
El llibre és d’accés lliure en format EPUB per a dispositius iOS, Adroid i en format .PDF per a ordinador. Es distribueix sota una llicència de Creative Commons que n’autoritza la reproducció, distribució i comunicació pública sense afany de lucre.

What's New in Version 1.6

Correcció de continguts

Screenshots

screenshot 1
screenshot 2
screenshot 3
screenshot 4
screenshot 5
Ramon Llull a la Biblioteca de Catalunya
View in iTunes
  • Free
  • Available on iPad, iPhone and Mac.
  • Category: Europe
  • Published: Sep 26, 2002
  • Publisher: Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura
  • Seller: Juan Pedro Calvache
  • Print Length: 197 Pages
  • Language: Catalan
  • Version: 1.6
  • Requirements: This book can only be viewed on an iOS device with Apple Books on iOS 12 or later, or an iPad with iBooks 2 or later and iOS 5 or later, an iPhone with iOS 8.4 or later, or a Mac with OS X 10.9 or later.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for this book.

More by Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura