iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening Apple Books.If Apple Books doesn't open, click the Books app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download from the iTunes Store, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

Læsehæfte til Jelling - Riget og Regenten

Læsehæfte til undervisningsmateriale

This book can be downloaded and read in Apple Books on your Mac or iOS device.

Description

Læsehæftet til Jelling – riget og regenten, er en del af et undervisningsmateriale om Danmarks historie på Harald Blåtand og Svend Tveskægs tid. I bogen følger vi Svend Tveskæg fra han som dreng lærer om en kongens arbejde og pligter og frem til han selv bliver konge.
Bogen er en blanding af fiktion og fakta og findes endvidere også som rammehæfte. Rammebogen er med støttespørgsmål til teksten, mens læsehæftet er uden støttespørgsmål.
Læs mere her: www.jellingstenen.dk
Materialet er udviklet til undervisning i faget historie, hvor Jellingstenen indgår som kanonpunkt i 1. forløb – 3. – 4. klassetrin. Materialets sværhedsgrad bevirker dog, at det vil være fordelagtigt at anvende på mellemtrinnet, ligesom det med fordel vil kunne indgå i et tværfagligt samarbejde inden for fagene: kristendom, matematik, dansk og billedkunst. Trinmålene for materialet er beskrevet såvel for 3. - 4. klassetrin som til 5. – 6. klassetrin. Tidsforbruget på materialet anslås til at være 20 timer.
Det samlede Undervisningsmaterialet på www.jellingstenen.dk tilgodeser elevernes mange måder at lære på og tager afsæt i teorien om læringsstile. At materialet tager afsæt i læringsstile betyder, at eleverne præsenteres for forskellige indlæringsværktøjer omkring de samme mål og emner, og disse kan med fordel anvendes både i sin helhed, men også som delelementer i et undervisningsforløb. Materialet indeholder de flowfremmende faktorer som synlige mål, løbende feedback/tilbagemeldinger på, hvordan eleverne klarer sig samt mulighed for at justere sværhedsgrader og få balance mellem udfordringer og viden.
Eleverne får med materialet mulighed for i overensstemmelse med Undervisningsministeriets Fælles Mål 2009 for Historie at: - forbinde et lokalt/nationalt fænomen med nationale og globale forhold. - fortælle om fortidens spor i Jelling og gengive dem illustrativt og dramatisk. -få indsigt i vikingetidens livs- og levevilkår, samfund, værdier og kultur. - Fortælle om slægt og fællesskaber. Materialet er lavet, så det understøtter elevernes udvikling af deres evne til at læse, lytte, fortælle, genfortælle, beskrive, illustrere, rekonstruere og dramatisere.

Screenshots

screenshot 1
screenshot 2
screenshot 3
screenshot 4
Læsehæfte til  Jelling - Riget og Regenten
View in iTunes
  • Free
  • Available on iPhone, iPad, iPod touch, and Mac.
  • Category: Education
  • Published: Jun 17, 2013
  • Publisher: Jacob Knudsen
  • Seller: Jacob Knudsen
  • Print Length: 100 Pages
  • Language: Danish
  • Requirements: This book was designed for an iOS device and some features may not work as intended with a mouse or trackpad. To view this book, you must have an iOS device with Apple Books on iOS 12 or later, or with iBooks 3 or later and iOS 5.0 or later.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for this book.

More by Morten Hvass, Jan Nygaard, Benni Schouw Andreasen, Ida Schouw Andreasen, Kristina Nøhr, Jacob Knudsen & Niels Ole Ankerstjerne