iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download from the iTunes Store, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Vechten tegen het onbekende: deel 2 - Onmogelijke flashbacks

Vechten tegen het onbekende

This book is available for download with iBooks on your Mac or iOS device, and with iTunes on your computer. Books can be read with iBooks on your Mac or iOS device.

Description

Dit deel II is een vervolg op Vechten tegen het onbekende deel I- Gruwelijk bedrogen, en dat moet eerst gelezen worden voor een goed begrip.

In dit deel beschrijft slachtoffer Hans Smedema hoe hij plotseling flashbacks, of hervonden herinneringen kreeg na 28 jaar onwetend geleefd te hebben. Hij was er kapot van, want het waren allemaal traumatische gebeurtenissen die er juist de oorzaak van waren dat hij die 28 jaar lang verdrongen had. Maar in dit deel II beschrijft hij spannend en alsof je erbij bent, hoe iedereen alles gewetenloos ontkende en hij daardoor uiteindelijk volledig arbeidsongeschikt werd. Er ontstonden voor hem namelijk twee werkelijkheden. Eén waarin hij gek moest zijn, en één waarin alles waar moest zijn, maar dan moesten zowel zijn bloedeigen familie als, medici en de overheid zelf(!), meewerken aan een ongekende doofpot en samenzwering! Dus werd hij bij gebrek aan hulp van wie dan ook maar, volledig arbeidsongeschikt. Hij moest zijn toppositie in Noord Nederland opgeven om verder te leven van een arbeidsongeschiktheidsuitkering.

Een gruwelijke en groteske situatie ontstaat vervolgens met zijn vrouw, die immers nog door haar amnesie en verdringing en zelfs een dubbele of emotionele persoonlijkheid, nog van niets weet!

Hij leert dat hun drie kinderen niet van hem zijn, maar van verkrachters! Terwijl zijn vrouw zeker weet dat ze nooit vreemd is gegaan en nooit is verkracht, omdat ze nog geen weet heeft van haar emotionele persoonlijkheid! De samenzweerders maken ook sluw gebruik van deze situatie en zetten zijn onwetende en argeloze vrouw op tegen haar eigen echtgenoot! Om alleen maar te lezen is dit zelfs voor velen al te erg! Als de lezer emotioneel erg gevoelig is, is dit boek wellicht niet aan te raden.

Er volgen nog twee delen en er zal nog een kortere gedramatiseerde filmversie geschreven worden.

Hans Smedema, Nederlands vluchteling!

Vechten tegen het onbekende: deel 2 - Onmogelijke flashbacks
View in iTunes
  • $3.99
  • Available on iPhone, iPad, iPod touch, and Mac.
  • Category: Biographies & Memoirs
  • Published: Feb 12, 2011
  • Publisher: Hans Smedema
  • Seller: Smashwords
  • Print Length: 427 Pages
  • Language: Dutch
  • Requirements: To view this book, you must have an iOS device with iBooks 1.3.1 or later and iOS 4.3.3 or later, or a Mac with iBooks 1.0 or later and OS X 10.9 or later.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for this book.