iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening Apple Books.If Apple Books doesn't open, click the Books app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download and subscribe to Successas Podcast by Successas Podcast, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

Successas Podcast

By Successas Podcast

To listen to an audio podcast, mouse over the title and click Play. Open iTunes to download and subscribe to podcasts.

Description

“Varje kvinna ska i sin karriär ha relaterbara förebilder som inspirerar och ger henne mod att utmana sig själv och göra skillnad i samhället” Alla har vi under perioder saknat kvinnliga förebilder i vår närhet -förebilder som är några år eller karriärsteg framför oss själva. Vi upplever att äldre kvinnor oftare syns i mediala sammanhang, men att det är svårare att hitta inspirerande intervjuer eller artiklar om någon som är mitt i sin karriär, på väg upp. Vi tror att närhet och igenkänning är viktigt för att inspireras och utvecklas, och för att själv våga ta steget. Tanken med Successas Podcast är att leta upp just de här kvinnorna vi saknat och intervjua dem. Vi vill höra deras syn på utmaningar och framgångar de haft och som vi själva har framför oss. Vi vill lyssna på deras berättelser och själva inspireras. Successas Podcast produceras av Emilia Liljeström, Gabrielle Persson och Sara Landfors.

Listeners also subscribed to

Successas Podcast
View in iTunes
  • Free
  • Category: Business
  • Language: Swedish

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for this podcast.