iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening Apple Books.If Apple Books doesn't open, click the Books app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download and subscribe to Programi i mesditës - Radio Evropa e Lirë by RFE/RL, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

Programi i mesditës - Radio Evropa e Lirë

By RFE/RL

To listen to an audio podcast, mouse over the title and click Play. Open iTunes to download and subscribe to podcasts.

Description

Emisioni i mesditës fillon me buletinin e lajmeve që kanë të bëjnë me zhvillimet e fundit në Kosovë, rajon dhe botë. Në këtë emision sjellim raporte dhe kronika të ditës, por edhe tema aktuale nga zhvillimet politike dhe ekonomike. Emisioni i mesditës në të shumtën e rasteve sjellë artikuj nga shtyp

Customer Reviews

Great news show in Albanian

Love this podcast for listening to the news in Kosovo the Albanian diaspora in the albanian language