iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening Apple Books.If Apple Books doesn't open, click the Books app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download and subscribe to TR-ACTOR podcast by Jakob Hultcrantz Hansson, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

TR-ACTOR podcast

By Jakob Hultcrantz Hansson

To listen to an audio podcast, mouse over the title and click Play. Open iTunes to download and subscribe to podcasts.

Description

Podcast om film och teater. Kändisar och doldisar avslöjar hur man lyckas och misslyckas som skådespelare. Ny spännande intervju varannan vecka. En pod för skådespelare som vill nå längre, och för teater- och filmälskare som vill veta mer. Programledare och initiativtagare är Jakob Hultcrantz Hansson. Till vardags arbetar han som skådespelare inom teater, film och TV. Utgångspunkten för podden är en önskan att få sitta ner med intressanta personer och prata till punkt. En vilja att inspirera, ställa frågor och att dela vidare. "Kalix, där jag växte upp ligger i Norrbotten fem mil från finska gränsen. När jag var femton år gammal och bestämde mig för att bli skådespelare kändes vägen väldigt lång. Det fanns ingen att fråga. Jag hade aldrig träffat nån skådespelare, knappt ens sett nån. Fortfarande bär jag med mig den där känslan av att vilja ha någon att fråga och jag har alltid undrat varför vi inom yrket pratar så lite om skådespeleri?" TR för transparency. TR för tradition. Tractor betyder dragare och ger associationer till ett arbete som ska utföras och till motorn som måste finnas. Nu drar vi igång. Hoppas du vill åka med! TR-ACTOR pod produceras i samarbete med Västanå Folk.

TR-ACTOR podcast
View in iTunes
  • Free
  • Category: Performing Arts
  • Language: Swedish

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for this podcast.