iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening Apple Books.If Apple Books doesn't open, click the Books app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download and subscribe to Transformatie Academie Podcast by Sjanett de Geus, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

Transformatie Academie Podcast

By Sjanett de Geus

To listen to an audio podcast, mouse over the title and click Play. Open iTunes to download and subscribe to podcasts.

Description

De LIFECRAFTING podcast van Sjanett de Geus over groei, zelfontwikkeling, lifestyle, geluk, mindset, bewustzijn, ondernemerschap, transformaties, heldenreizen, obstakels en tegenslagen, geleerde lessen en levensfilosofieën. Waarom is het zo moeilijk om te doen wat je weet dat je moet doen, of zelfs graag wíl doen? Met die vraag, of frustratie begon het. De Transformatie Academie Podcast is een uitvloeisel van mijn ontdekkingsreis op het gebied van zelfontplooiing en lifestyle design. Ik ga graag de diepte in over bewustzijn, ego, zelfactualisatie en groei. Uiteraard met een kritische, nuchtere en optimistische geest die niks heeft met kristallen, paarse gewaden of andere new-age sausjes. Mijn visie op de wereld is daarentegen enorm beïnvloed door zowel de Stoïcijnen als de Boeddhisten. Hoe kan je leren van je fouten en groeien van wat fout gaat? Het archetypische heldenverhaal is mijn inspiratie en ik hou niet van strikte interview formats. Ik ga liever in dialoog en daarbij samen op ontdekkingspad. Een podcast met verhalen die laten zien dat je niet in de hand hebt wat je voorgeschoteld krijgt, maar wel wat je ermee doet.

Listeners also subscribed to

Biohacking Impact
Praten over Bewustzijn
De Anne Neijnens Show
Transformatie Academie Podcast
View in iTunes
  • Free
  • Category: Health
  • Language: Dutch

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for this podcast.