iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening Apple Books.If Apple Books doesn't open, click the Books app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download and subscribe to ZAIR, Zakon akcije i reakcije by Zoran Modli by Zoran Modli, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

ZAIR, Zakon akcije i reakcije by Zoran Modli

By Zoran Modli

To listen to an audio podcast, mouse over the title and click Play. Open iTunes to download and subscribe to podcasts.

Description

Tech news and comments. Nedeljna radio emisija posvecena globalnim tehnologijama, lokalnim digitalnim temama i reakcijama ljudi na hi-tech svet oko nas. Stvarno trajanje emisije je 90 minuta, ali je u verziji podcasta za iTunes muzika ponekad skracena u interesu govornog sadrzaja.

Customer Reviews

Prava Stvar

Zanima vas informatika, zanimaju vas vesti o dogadjajima u IT svetu u Srbiji, regionu i ostatku sveta, zanima vas nauka, a da sve to bude jasno, razgovetno, svima dostupno, a da ipak 'ne udavi' pobrinuce se legenda YU radija, vecno mladi, prepun energije i nadasve inspirativan i duhoviti Zoran Modli i njegovi mnogobrojni saradnici. Emisija saradjuje sa renomiranim informatickim casopisima i TV emisijama. Uz to veliki broj saradnika i pise autentican sadrzaj posvecen bas toj emisiji. I sve to traje vec 10 godina, pre toga u drugim formama kao na primer Ventilator 202 i Modulacije, sve to zajedno traje vec 25 godina. Staro vino, dobro vino, do sada se vrtelo na FM radiju i na web sajtu, ali od sada i na sarenom iTunesu. Ocena, cista petica. Uzivajte

Moj top podcast!

Gotovo 10 godina slušam ZAIR i to isključivo na telefonu uglavnom u prevozu od kuće do posla. Skraćene verzije pop hitova su ok!
Preporučujem i malo teze štivo tj. Digitalne Ikone na Rts-ovom portalu.

Super!

Zasto ja tek sad saznajem da postoji podcast za ovu Modlijevu emisiju !!! ... I kad ce biti novi programi za ZX Spectrum emitovani ? :-)

Listeners also subscribed to

ZAIR, Zakon akcije i reakcije by Zoran Modli
View in iTunes
  • Free
  • Category: Tech News
  • Language: Serbian

Customer Ratings