iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To buy and download Sanaseikkailu by Sanoma Magazines Finland Oy, get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Sanaseikkailu

By Sanoma Magazines Finland Oy

Open iTunes to buy and download apps.

Description

Meidän Perhe -lehden Sanaseikkailun avulla lapsi oppii hahmottamaan muotoja sekä esineiden ja asioiden nimiä. Sanaseikkailun kieliversioissa: Sanapeli (RU) ja Sanapeli (EN) lapsi voi opetella hauskassa ja visuaalisessa ympäristössä myös vieraita kieliä. Sanaseikkailu sopii lapsille taaperosta koululaiseen, sillä pelissä on monta ulottuvuutta. Sanaseikkailusta on iloa myös äidille, sillä pelin hintaan kuulluu myös Meidän Perhe -lehden ilmainen näytenumero.

Sanaseikkailua voi pelata jo 2-vuotias, joka oppii siirtämään sormella kuvan samanmuotoisen varjon päälle. Tämä vastaa perinteistä nuppipalapeliä. Kun oikea kuva löytää paikkansa, pelissä lapsen ääni kertoo taaperolle, mikä esine tai asia on kyseessä. Näin peli kasvattaa lapsen sanavarastoa. Pelissä seikkaillaan viidakossa, meressä, musiikkiluokassa, maatilalla, liikenteessä ja vihanneskaupassa.

Kuvista lähtee myös ääni, kun niitä koskettaa. Näin taapero oppii, mitä esimerkiksi lammas sanoo tai miltä moottoripyörä kuulostaa tai millainen on huilun ääni. Kun lapsi saa kaikki kuvat paikoilleen, lapsen ääni kiittää häntä ja kannustaa jatkamaan.

Hieman vanhempi lapsi voi opetella sanaseikkailun avulla myös kirjoittamista. Kun kuvan saa oikean varjon kohdalle, ilmestyy sen alle myös kuvan nimi kirjoitettuna. Näin kirjaimista kiinnostunut lapsi ensin kuulee kuvan nimen ja sitten hän voi katsoa, kuinka kirjoitetaan esimerkiksi kala, omena tai piano.

Sanaseikkailun erikseen hankittavissa kieliversioissa: Sanapeli (RU) ja Sanapeli (EN) lapsi pelaa samassa ympäristössä, mutta pelin lapsiääni kertoo sanojen nimet englanniksi tai ruotsiksi. Pelin lapsiäänet ovat kotikielenään englantia tai ruotsia puhuvia. Sanat myös tulevat kuvien alle englanniksi tai ruotsiksi, joten lapsi voi oppia pelin avulla myös kirjoittamaan vierasta kieltä. Lisäksi läpäistyn osion jälkeen kiitokset ja kannustukset tulevat ensin englanniksi tai ruotsiksi ja sitten käännettynä suomeksi. Näin lapsi oppii myös kannustushuutoja kuten Hooray, you won!

Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPhone Screenshot 4
iPad Screenshot 1
Sanaseikkailu
View In iTunes
This app is designed for both iPhone and iPad
  • USD 1.99
  • Category: Games
  • Released:
  • Version: 1.0
  • Size: 30.0 MB
  • Language: Finnish
  • Developer:

Compatibility: Requires iOS 3.2 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.