iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download and subscribe to Tom Sawyer, De Lotgevallen van by TWAIN, Mark by LibriVox, get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Tom Sawyer, De Lotgevallen van by TWAIN, Mark

By LibriVox

To listen to an audio podcast, mouse over the title and click Play. Open iTunes to download and subscribe to podcasts.

Description

Uit de inleiding van de schrijver bij de originele Engelstalige uitgave (helaas niet in deze vertaling opgenomen): "Ofschoon mijn boek hoofdzakelijk bedoeld is voor het plezier van jongens en meisjes, hoop ik dat het daarom niet door de ouderen uit de weg wordt gegaan. Het was namelijk gedeeltelijk mijn bedoeling om volwassenen op een plezierige manier er aan te herinneren hoe zij zelf waren en dachten en spraken en welke vreemde zaken zij soms deden." Tom Sawyer is de verpersoonlijking van de Amerikaanse jeugd in de negentiende eeuw. Hij leeft in het fictieve St Petersburg, samen met zijn tante Polly, zijn halfbroer Syd, zijn grote liefde Becky Thatcher en zijn vriend Huckleberry Finn. Dit is de eerste roman ooit, die op een typemachine werd geschreven.

Tom Sawyer, De Lotgevallen van by TWAIN, Mark
View in iTunes

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for this podcast.