iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app IN2030 by Appcentric, get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

IN2030

By Appcentric

Open iTunes to buy and download apps.

Description

IN2030: De toekomst begint nu!

Bent u met uw onderneming voorbereid op de toekomst? Test het in de IN2030 app voor iPad. Speel het spel, anticipeer op economische en politieke ontwikkelingen en laat zien dat u en uw bedrijf succesvol afkoersen op het jaar 2030.

De eurozone valt uit elkaar. Een nijpend tekort aan personeel dreigt. Of schaarste aan belangrijke grondstoffen. Innovatie zet de ondernemerswereld op zijn kop. Het zijn turbulente tijden. Past u uw strategie aan? Of denkt u dat het zo’n vaart niet zal lopen?

In deze managementgame krijgt u in de periode tussen nu en 2030 een aantal politieke en economische gebeurtenissen te verwerken. Deze gaan gepaard met een voor u relevant ondernemersdilemma. Wat gaat u bijvoorbeeld doen als er in uw bedrijf hooglopende conflicten ontstaan tussen allochtone en autochtone werknemers? En hoe belangrijk vindt u duurzaamheid? Zomaar wat vraagstukken die een beroep doen op uw strategisch talent. Door de juiste keuze te maken, bereidt u uw bedrijf voor op een aantal belangrijke ontwikkelingen die de komende jaren het economische en politieke landschap kunnen kleuren. Maar pas op: niets is zo onvoorspelbaar als de toekomst…

IN2030 is een uitvloeisel van het gelijknamige boek van Hans Stegeman, Danijela Piljic, Anke Struijs en Enrico Versteegh dat in 2011 verscheen en sindsdien veel stof heeft doen opwaaien in de managementwereld. Deze scenariostudie beschrijft vier toekomstbeelden van de wereld in 2030, waarbij de auteurs keken naar onder meer de ontwikkelingen in de wereldeconomie, wonen en werken in Nederland, de financiële sector, grondstoffen- en voedselschaarste en duurzaamheid.

Zie ook: www.in2030.nl

What's New in Version 1.0.4

Actualisatie van het dashboard

iPad Screenshots

iPad Screenshot 1
iPad Screenshot 2
iPad Screenshot 3
iPad Screenshot 4
iPad Screenshot 5
IN2030
View In iTunes
  • Free
  • Category: Business
  • Updated:
  • Version: 1.0.4
  • Size: 313 MB
  • Language: English
  • Developer:

Compatibility: Requires iOS 5.1 or later. Compatible with iPad.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.

More iPad Apps by Appcentric