Mac App Store

Mac App Store is the simplest way to find and download apps for your Mac.

To download Firmabil? from the Mac App Store, you need a Mac with OS X 10.6.6 or later. Learn More.

Firmabil?

By Deloitte Danmark

Open the Mac App Store to buy and download apps.

Description

Med Deloittes ”Firmabil” beregner kan du hurtigt skabe dig et overblik over, om du bør købe egen bil eller benytte en firmabil og blive beskattet af personalegodet fri bil. Beregningen tager udgangspunkt i den skattemæssige effekt af de to muligheder, og giver en indikation af hvilken type ordning, du skal overveje i forbindelse med leasing eller investering i privat bil. Brug sliderne til at definere dine behov og se hvilken bilordning du burde overveje, og om der er nogle af parametrene, som du eventuelt kan ændre på.

I applikationen kan du finde kontaktinformationer og placeringen af Deloittes kontorer i Danmark og Grønland. Find nemt det nærmeste Deloitte-kontor, tilføj det til dine kontakter eller få kørselsvejledning.

De i applikationen anførte oplysninger, beregninger, konklusioner og anbefalinger er kun beregnet til oplysende formål. Brug af applikationen kan ikke erstatte konkret økonomisk vejledning og applikationens brug skal således suppleres med individuelle beregninger og rådgivning, som tager højde for specifikke forhold i hver enkelt situation. Beregningerne kan derfor ikke danne baggrund for økonomiske dispositioner. Deloitte er ikke ansvarlig for fejl eller unøjagtigheder i de anførte oplysninger, beregninger, konklusioner og anbefalinger. Deloitte kan ikke holdes ansvarlig for direkte eller indirekte tab eller følgeskader. Eventuelle tvister, der måtte opstå på baggrund af eller i forbindelse med anvendelse af de anførte oplysningerne, beregninger, konklusioner og anbefalinger, skal afgøres på baggrund af dansk ret og kan udelukkende indbringes for danske domstole.

What's New in Version 1.61

Opdateret satser for 2016

Screenshots

Screenshot 1
Screenshot 2
Firmabil?
View in Mac App Store
  • Free
  • Category: Business
  • Updated:
  • Version: 1.61
  • Size: 1.7 MB
  • Language: Danish
  • Developer:

Compatibility: OS X 10.6 or later, 64-bit processor

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.